„Quattro Stagioni” de langa… ghena

Am primit astazi de la o prietena un e-mail cu demersul jurnalistic al unei blogger-ite; este vorba despre un subiect ce televiziuni importante au refuzat sa-l abordeze: de unde vine mancarea pe care o comandam prin telefon la birou?

Credem ca am comandat o marca (in cazul de fata Quattro Stagioni, dar nu numai!) si descoperim citind rezultatul anchetei ei, ca mancam ceva gatit in apropierea ghenei de gunoi sau in alte conditii insalubre. Pentru ca am fost si eu o vreme client al unui astfel de mod de a manca la birou, m-am gandit ca e bine sa fie citit de cat mai multa lume. Asadar, aveti grija de unde va luati mancarea la pranz la birou si iata in continuare articolul blogger-itei noastre:

„Am pornit ieri dimineaţă printr-un periplu în Bucureşti ca să modific facturi. O poveste complicată cu recuperare de TVA, administraţia financiară, adresa greşită pe facturi.

Căutam, deci, nişte furnizori care să-mi scrie adresa corectă pe facturile emise acum o mie de ani, să le ştampileze şi să le semneze. Unul dintre furnizori era Quatro Stagione de la care comandăm mereu mancare la „mese rotunde” sau alte evenimente. Acest lanţ de restaurante este considerat unul de lux şi preturile sunt pe masură. Preferata mea, Focaccia VIP, costă 30 Ron şi mănânc asta de aproape un an. Colegii mei au căzut şi ei, rând pe rând, în patima FV.

Pentru restul povestii, accesati de aici aricolul original

Comentati?