Plastic, silicon, desen naiv

Plastic, silicon, desen naiv

„N-o să înțeleg niciodată femeile care sunt mândre de înfățișarea lor desprinsă parcă din animé-urile japoneze. De ce să vrei să pari de plastic? De ce să îți dorești să semeni cu alte un milion de femei cu înfățișare impersonală? De ce să vrei să nu poți ține ochii deschiși sub greutatea tonelor de mascara? De ce să vrei să ai un bot supra-dimensionat și disproporționat? De ce să îți dorești sprâncene de clovn?

N-o să înțeleg niciodată nici bărbații pensați, gelați sau cei care își ascund vârsta reală (cocotelor!).
Împopoțonarea este oferită de natură animalelor care nu pot atrage altfel atenția sexului opus. Însă tu ai creier și îți poți rosti frumusețea. Sunteți atât de triști. Noroc că pot vărsa o lacrimă pentru voi fără să-mi curgă rimelul în gură.

Ne vindem cam ieftin pentru statulul de ființe inteligente, cu conștiință de sine. Până la urmă, tot instinctele primare câștigă. Probabil e legea firii.” – Adriana Moscu

Sunt ingrozitor de multe exemple. Nu trebuie decat sa tastati pe un motor de cautare „plastic surgery gone wrong” si va veti inspaimanta. Si astea sunt cazurile mediatizate, povesti de persoane publice extrem de cunoscute, in special din lumea showbiz-ului. Dar sunt multe altele (exemplele) ce trec zilnic pe langa noi, iar acestia nu au avut nici relatiile nici posibilatile materiale ale celorlalti. Am ales numai doua dar cred ca-i suficient:

Joan-Rivers-plastic-surgery-before-after

michaela-romanini-surgery

Comentati?