Masa pentru doi

„Table For Two” / Masa pentru doi este o instalatie interactiva in New York ce le permite oamenilor sa stea la o masa aflata jumatate inauntru, jumatate afara.

Masa pentru doi invita doritorii sa stea intr-un bistro la acesta masa de doua persoane; masa este impartita in doua jumatati de zidul exterior al cladirii. Conform creatorului ei – artistul Shani Ha – Masa pentru doi este un comentariu asupra conectivitatii umane in era digitala si problema izolarii sociale a locuitorilor New York-ului. Instalatia se afla la coltul arterelor 7th Avenue si Carmine Street din data de 14 Martie 2015.

masa pentru doi

Cand doua persoane impart o masa pot decide sa se uite unul la altul sau la propria reflectie; confruntandu-ne cu faptul ca devenim tot mai absorbiti de noi insine si tot mai egoisti, iar uneori prezenta altuia este pur si simplu pentru a ne valida propria existenta.

Cand sta singur privitorul va vedea o masa goala si reflectia lui in sticla este o invitatie spre introspectie, o imagine a narcisismului ori a singuratatii.

masa pentru doi

Comentati?