Tinkerbell rea si needucata

Veti spune ca este un vis devenit realitate daca o fetita ce se joaca cu papusile in gradina noii sale case descopera ca are ca vecine minunate zane vii. Ati putea crede asta, dar ce se-ntampla daca zanele mentionate mai devreme te scuipa si-ti arata degetul mijlociu? Needucate, nu? Si se impun a fi luate masuri drastice, mai ales cand incearca si chiar reusesc sa-ti strice ziua, nu?

Un filmulet simpatic ce rastoarna mitul din jurul dragutelor mititele cu aripi. Cottingley Fairies astea cu siguranta nu-s dragute! Un fel de Tinkerbell care au consumat substante interzise. Creatia este semnata Jason Wingrove, un regizor premiat si pentru drama, documentare ori filme de scurt metraj in afara de comedie.

Dedic filmuletul asta Zanei mele dragi, bune si frumoase pentru a-i pune un zambet pe fata si tuturor tatilor ale caror fetite prefera sa se imbrace in rochite de zane in loc sa joace fotbal cu ei. S-ar putea sa nu schimbe prea mult din datele problemei, dar macar va puteti imagina … si spera … dragilor – Tinkerbell rea si needucata:)

Comentati?