Respiratii

respiratii„Breath” este un scurt film despre invizibila forta a vietii. Filmul – realizat de The Mercadantes – strange laolalta diferite tipuri de respiratii din viata noastra. Regizat si editat de Daniel Mercadante.

Suflatul in lumanari de ziua ta, primul sarut, incalzitul mainilor cu o suflare calda intr-o zi geroasa ori suspinul la pierderea unei persoane dragi. Milioane de respiratii in mii de feluri in cursul vietilor noastre. Gandul asta i-a inspirat pe producatorii din spatele The Mercadantes sa se concentreze pe multitudinea de moduri in care se consuma o respiratie.

Poate ca e cu cateva minute mai lung decat cateva respiratii, ori decat ati avea rabdarea sa-i acordati atentia unui scurt metraj, dar este un material plin bogatie emotionala.

O calatorie ce exploreaza tot ce este viata — de la nastere la emotie, primul sarut, socul si uimirea, dragostea, surprizele, si chiar moartea – o colectie de respiratii. Au gasit (literal) esenta vietii umane si au capturat-o minunat pe banda. Cine-ar fi crezut ca un filmulet despre invizibila forta a vietii poate fi atat de puternic? O sa va tina relaxati, amintindu-va sa traiti viata pentru toate valorile care o compun.

Si, desigur, nu uitati: respirati!

Un comentariu pe “Respiratii

Comentati?