Momentul, sclipire de perfectiune

16 momentsMomentul este acea sclipire a perfectiunii pe care o putem cu totii vedea daca suntem deschisi, dispusi s-o facem. Voi cum ati defini un moment? Incercati. Poate va ajuta si filmul de mai jos. Viata de zi cu zi este foarte frumoasa, mai ales daca o vedem astfel.

Momentelor mici din viata noastra li s-a dat astfel o valoare fantastica. Uneori uitam cat de minunata poate fi viata; viata ca o suma de momente, unele bune, altele extraordinare, unele plictisitoare, altele emotionante, cele mai multe obisnuite. In acest film cele din urma, cele obisnuite, banale, nu par atat de rele.

Mai bine decat „a trai clipa” (momentul, in acest caz) am vedea momentele obisnuite si chiar pe cele neplacute, ca parti componente ale unei povesti, a povestii noastre care ne creste si ne formeaza pe noi cei de mai tarziu. Iar fiecare moment al povestii este – el, in sine – o poveste.

Sunt momentele care trec neobservate zambetele si lacrimile si clipele ce-ti taie rasuflarea. „Moments” al lui Will Hoffman este o sarbatorire a vietii inspirata de „Sum: Forty Tales from Afterlives”. Cam cat timp credeti ca va trece pana un brand mare va transforma filmuletul acesta intr-o reclama?

Comentati?