Regele insulei

Regele insulei

Pregatiti-va batistele la indemana pentru ca filmuletul asta va va aduce o lacrima in coltul ochiului. Stiu ca mie mi-a adus cateva, dar poate-s eu mai usor impresionabila. Acest frumos film de animatie spune povestea lui Gioannin, un baietel ce locuieste in portul italian Genova, la inceput de secol 20. Tatal i-a disparut pe mare in urma cu cativa ani iar oamenii portului il compatimesc in timp ce copiii il necajesc pentru ca nu are tata.

Baietelul, fara sa aiba in minte conceptul mortii, isi imagineaza ca tatal sau este pe vreo insula exotica unde datorita inaltimii sale, a fortei si vicleniei sale a ajuns rege.

Intr-o zi mama sa primeste vestea ca sotul ei se intoarce acasa iar nerabdarea lui Gioannin este de nedescris. Cu toate astea, cand se reintalnesc, pustiul descopera ca tatal sau nu e nici pe departe asa cum s-a asteptat si si l-a imaginat el. Este chiar mai mult!

The King of the Island este creatia casei italiene de animatie artFive. Acestia produc totul de la grafica pe computer si animatie pentru reclame, efecte vizuale, jocuri video, web, evenimente, seriale TV, carti si reviste.

Comentati?