Adevarul despre Stanley

stanleyAdevarul despre Stanley

S-a scris mult in ultimul timp despre standardul filmelor lansate online si cum acesta este din ce in ce mai ridicat. „The Truth About Stanley” este un film scurt ce exemplifica revitalizarea filmului scurt si spune povestea a doi oameni aflati la periferia societatii.

Sam (Raif Clarke), un tanar ce incearca sa scape de o viata plina de abuz domestic il intalneste pe Stanley (Oliver Litondo), un barbat cu un baston pentru nevazatori intr-o mana si o cutie de bere in cealalta, cu ceva mai mult decat o poveste de spus despre viata sa trecuta si aventurile ei. Cei doi forteaza o prietenie putin probabila inca, mai ales ca relatia lor nu este lipsita de propriile frustrari.

Acest film, mai degraba melancolic, este semnat de Lucy Tcherniak o tanara si promitatoare realizatoare de film britanica. Soundtrack-ul este asigurat de Radiohead si Mumford & Sons. Problema persoanelor fara adapost in UK este una in crestere si principalul scop al filmului este acela de a sublinia asta si a strage fonduri pentru Big Issue Foundation si un hostel.

Comentati?