La plimbare cu Johnnie Walker

JohnnieWalker WalkManNu este nevoie de efecte speciale sau de magie pentru a face o reclama geniala. Asa cum o arata si cea pentru Johnny Walker, uneori tot ce-ti trebuie este doar o poveste spusa bine. O plimbare cu Johnnie Walker, Povestea, Robert Carlyle si accentul lui adorabil!

AdFreak sugereaza ca acesta reclama ar putea fi cea mai buna de la inceputul acestui deceniu. Este pentru si despre brandul Johnnie Walker, si urmeaza pas cu pas istoria lui in 6 lungi si pline minute. La plimbare cu Johnnie Walker. Imposibil de spus daca spotul are ceva efecte speciale, dar daca nu exista nimic de acest fel, atunci actorul Robert Carlyle trebuie sa fi avut, si a reusit cu success, o sincronizare ireprosabila. (foto: media.photobucket)

Robert Carlyle

Acest spot este creatia BBH Londra – Bartle Bogle Hegarty; ni-l prezinta pe Robert Carlyle intr-o plimbare continua, povestind despre evolutia whiskey-ului Johnnie Walker de la experimentele din camera din spate a unui umil negustor pana la distileriile super-tehnologizate de astazi. Combinatia dintre sunetele de cimpoi, reperele vizuale perfect oportune, muzica, precum si carisma lui Carlyle transforma reclama de 6 minute intr-un mini-film. Cand a fost ultima data cand ati privit o reclama atat de lunga, si chiar una care pune in miscare istoria unui brand? Sunt deasemenea incantator de admirat renumitele peisaje rurale scotiene in sfarsit puse in valoare!

Comentati?