Exista asteptari care ucid

Am rascolit dulapul cu medicamente: sunt pentru stomac, raceala, durere de cap, tot soiul de antibiotice sau prafuri miraculoase. Pastile pentru „inca putina rabdare” are cineva? Doare rau.

(cuvintele acestea, ce-i apartin Melaniei Medeleanu, aveau o alta conotatie, dar mi-am permis sa le folosesc drept prefata a postarii acesteia; veti vedea mai jos de ce …)

Te omoara asteptarea? O urasti? Mai gandeste-te o clipa inainte de a raspunde. Actul in sine, actiunea de a sta cuminte, de a astepta unul dupa altul la coada iti este cunoscut? Unora dintre noi, da. Avem chiar experienta castigata metodic pe vremea lu’ Cup (a se citi ceaşcă) … Asteptari.

Debutezi prin a fi nerabdator, picioarele incep sa te doara, lasi sa scape un oftat (poate chiar si un sunet mai furios) — ai treaba, trebuia sa fii intr-un loc! … Nu stiu oamenii astia ca tu trebuia sa fii altundeva acum??! Ah, enervant! Si totusi ATAT de absurd cand compari cu oamenii ce practica asteaptarea la care se refera filmul de mai jos … Exista asteptari care ucid.

2 comentarii pe “Exista asteptari care ucid

Comentati?