Saruturile matinale

In fiecare dimineata cand ieseam cu Snoopy in ritualul nostru matinal pupaciosii erau acolo. Intotdeauna. Incepusera sa apara in parc in urma cu vreo doua saptamani, intr-o zi de vara … atunci ii observasem prima data si erau acolo aproape in fiecare zi.

De cate ori ii vedeam erau pe cate-o banca sarutandu-se aproape cu furie. Nu se prefaceau, nu se dezlipeau, parca erau dintr-un film romantic din anii ’30.

Indragostitii-s un fapt obisnuit intr-un parc, mai ales cand e vreme buna, dar cuplul asta era in fiecare zi, cu noaptea-n cap sarutandu-se si imbratisandu-se pasional. In fiecare zi ei si saruturile matinale.

 

Nu stiu cum va e voua dar eu am asa o stare de jena in preajma oamenilor care devin mult prea intimi in public, asa ca de fiecare data cand ii vedeam ma uitam in alta parte. Dar Snoopy trebuia sa-si faca tura asa ca n-aveam incotro si trebuia sa trec pe-acolo, sa ma uit ce face „fiara” si, desigur, sa-i gasesc si pe ei acolo sarutandu-se.

Este asa de neobisnuit sa vezi oameni atat de devreme dimineata incat am creat in minte si scenarii zilnice pentru prezenta lor acolo: amandoi sunt casatoriti cu alte persoane, s-au cunoscut si indragostit la serviciu si asta-i singurul „moment” si loc unde pot fi impreuna intr-o postura intima fara sa trezeasca suspiciuni partenerilor; sau ca sunt in acea perioada glorioasa a primelor zile ale relatiei lor cand tot ce vrei este sa-ti devorezi partenerul 24/7, fara sa conteze unde te afli.

Nici nu pot sa va spun daca eram fericita ori trista ca-i vedeam. Si nici nu va pot spune daca le-as fi dus dorul cand timpul ori obisnuinta unuia cu celalalt ar fi schimbat totul … (foto cu autor necunoscut)

6 comentarii pe “Saruturile matinale

  1. 1. Well, well, well…. iata inca un punct comun. Si eu intorc privirea jenat cand dau cu ochii de cupluri ultrahormonale.
    2. Jumatatea frumoasa scoate cateii dimineata. Jumatatea inteligenta in rest. Plimbarea de baza se intampla pe la 12 noaptea. Si, uneori, se intampla sa dam peste cupluri care-si molfaie amigdalele pe foc automat. Interesant este faptul ca blanosii mei intuiesc ce se intampla si se lasa inspirati si ghidati de natura. Cand termina, eu sunt deja pregatit cu pungutele de plastic dedicate. 😀
    3. Numai si numai de dragul echidistantei jurnalistice cred ca trebuie vazut clipul urmator.

    http://www.youtube.com/watch?v=eJ5-IjxuHxI&feature=share

    😉

    1. Mi-a plăcut argumentul tău de dragul echidistanţei 😀
      Şi mi-a mai plăcut ce drăguţ eşti tu 😛 Auzi la el „Jumătatea frumoasă scoate caţeii dimineaţa. Jumătatea inteligentă în rest” … Dacă eu îl scoteam pe Snoopy mai tot timpul înseamnă că sunt şi frumoasă şi inteligentă? 😀

Comentati?