Incredibila colaborare

yo-yo-ma-and-lil-buckO incredibila colaborare intre maestrul violoncelului Yo-Yo Ma si legenda street dance-ului Lil Buck. Momentul, intitulat „The Dying Swan”, a fost inregistrat de regizorul Spike Jonze pe telefonul mobil. De Spike Jonze va pomeneam aseara cu Mourir aupres de toi.

Yo-Yo Ma (nascut pe 7 Octombrie 1955) a fost un copil minune ce a inceput sa cante inca de la varsta de 5 ani. A inregistrat 75 de albume, a castigat 15 Grammy-uri si a primit National Medal of Arts in 2001, Presidential Medal of Freedom in 2011 si Polar Music Prize in 2012.

Charles „Lil Buck” Riley (nascut pe 25 Mai 1988) a dansat de cand se stie, a studiat baletul vreme de doi ani cu o bursa de studii la New Ballet Ensemble in Memphis. A dansat pentru Madonna in timpul show-ului Super Bowl XLVI si a facut parte din cei 22 de dansatori in al ei MDNA Tour. Aproape tot 2013 a dansat in show-ul Michael Jackson: One pentru Cirque du Soleil. In luna Martie a acestui an a dansat la premiera de primavara a New York City Ballet ce a fost coregrafiata de artistul JR and orchestrata de muzicianul Woodkid. Incredibila colaborare:

Comentati?