Povesti adevarate cu hobbiti

Dupa filmarile pentru Lord of the Rings, proprietarii fermei unde a fost „creat” Hobbiton au intrebat daca toate casutele de hobbiti pot ramane sa serveasca drept atractie turistica suplimentara regiunii respective. Si asa a ramas totul o vreme pana cand au pus stapanire pe tinut oile! Dar vesti bune se-arata din Comitat! The Shire anunta ca Hobbiton reinvie!

Sir Peter Jackson impreuna cu echipa lui se intorc la Matamata pentru a filma un prequel-ul. Decorurile suplimentare au fost construite ÔÇô compania lui Sir Peter Jackson si ferma in cauza au intrat intr-un joint venture care sa le permita fanilor filmului sa viziteze nou construita locatie pentru „The Hobbit”.

Sir Peter a fost recent surprins intr-o fotografie cu Prim-Ministrul neo-zeelandez John Key pe platourile de filmare ce sunt acum deschise publicului, semn ca toate lucrurile sunt in regula si cu autoritatile locale. Nu ne ramane decat sa ne urcam in avion si sa mergem sa vizitam Hobbiton! Desi, since, eu as prefera sa am casuta mea de hobbit, proprie si personala! ­čÖé

(Fotografii: Joshua Eckert/Flickr)

Un comentariu pe “Povesti adevarate cu hobbiti

Comentati?