Craciun cu nisip

Va mai amintiti de Joe Castillo? Daca da, atunci aflati ca a venit vremea unui nou episod. Daca insa sunteti veniti in vizita pe aceasta pagina asezati-va confortabil in fata computerului si va invit intr-o lume magica, lumea firelor de nisip.

In urma cu ceva timp vi-l prezentam impreuna cu minunile lui create din nisip. Cum faci dintr-un pom o pasare, dintr-un tigru un elefant sau dintr-o brazda de pamant un val? Ati vazut promo-urile Animal Planet ce au rulat intr-o vreme si la noi, ori una din reclamele vechi de la Orange?

Ceea ce face Joe Castillo se numeste Sand Art si inseamna „joaca” in nisip folosind doar mainile. Ceea ce face Joe Castillo este unic, puternic si absolut minunat. Joe Castillo obtine in mod magic imagini din fire fine de nisip, pe care le transforma apoi in forme ce la randul lor se vor transforma; animatia aceasta, acompaniata de muzica se proiecteaza pe un ecran mare luminat (ca ecranele folosite pentru prezentari). De data aceasta Joe Castillo va prezinta o poveste de iarna cu … nisip, sau din nisip. Vizionare placuta!

Comentati?