O lama alaturi de carduri

Un aparat de ras de buzunar. Gata cu trusa minima obligatorie pentru ras (asta pentru nepretentiosi) sau cu aparatul electric (ori ba) pentru cei cu tenul mai simtitor! Pentru urgente (o aventura de-o noapte petrecuta la ea, care desigur foloseste crema epilatoare ori aparatul de smuls podoaba (ca)piloasa 😆 … sau alte escapade fara acces la posibilitatea „raschetarii” periutei faciale) iata: Carzor-Card Shaped Razor & Mirror.

Designul indraznet arata fix precum nevoia barbatului ce, fortat de imprejurari, stie ca nu va mai ajunge la timp pe-acasa pentru barbieritul de dimineata. Ce face cineva ce s-a trezit dimineata un pic prea tepos pentru conventiile sociale? Pur si simplu scoate din portofel smecheria aceasta, merge la baie si indeparteaza pilozitatea ofensatoare 😆 .

Cand detasezi partea lama din card, restul poate fi folosit ca si oglinda. Dar cine spune ca ai nevoie de oglinda?! Credeam ca pana la varsta asta (a nevoii folosirii unui aparat de ras) stii exact unde se afla fata! 🙂

Totul perfect potrivit in portofel ori doar portcard. Poti chiar alege cum sa miroasa lama: a menta, santal, lamaie, briza marina sau portocala. Costa doar $17 si puteti comanda de pe Infmetry (foto1: rnbstyles.com; foto2: http://www.ohgizmo.com/)

Comentati?