Gata, renunt la site-ul meu!

Am muncit mult la el (si muncesc in continuare), mi-am facut cativa prieteni minunati datorita lui dar a venit vremea sa renunt la felul in care arata! Am descoperit ceva cu totul deosebit! Pot sa-l schimb in totalitate! Pot sa-l fac mai bun! Mai tentant! In loc de invitatia ce o adresez fiecaruia ce ma viziteaza – te muti la mine? – cred ca va trebui sa intreb: e destul de apetisant pentru tine?

Nu cred ca exista pe pamantul asta oameni care sa reziste placerii acesteia … cand se stie ca este mai excitant(a) chiar decat un sarut?! (despre aceasta comparatie aflati mai multe aici)

Dar sa revenim: refac informal.ro! Il fac din ciocolata! Si stiu si de unde imi voi lua materia prima: Gianduja de la Venchi!!!

Inspiratia mi-a venit de la faptul ca am descoperit ca exista un site facut din ciocolata … Iata ca si barbatii pot avea gust! Doar intr-un taram al fanteziei, zici? Ei bine, cu siguranta Internetul se califica la categoria „taram al fanteziei”, nu? Internetul si Portugalia s-au aliat pentru fabricantul de bere Sagres care a ales, pentru a promova lansarea unui beri de ciocolata, un site creat meticulos si in intregime din ciocolata de catre chocolatierul Victor Nunes. Apoi, fiecare componenta realizata cu migala a fost fotografiata pentru a alcatui impreuna site-ul.

Initial, vizitatorii au avut sansa sa ia o muscatura de piesele originale. Restul dintre noi trebuie sa ne multumim cu octetii ramasi … E un joc de cuvinte de-li-cios aici care are sens doar pentru vorbitorii de engleza: muscatura = bite iar bytes = octeti.

5 comentarii pe “Gata, renunt la site-ul meu!

  1. – ce m-ai speriat…
    – sa nu mai faci asa ceva…
    – am avut bloguri iubite dupa care am suferit cumplit cind s-au inchis, unele fara explicatii…
    olguvia, de exemplu…
    – deci sa nu mai faci…
    – nici eu nu-i spun Marei cind ma necajeste fara sa vrea: „gata, sa stii ca plec si te las aici”- asa cum vad ca afc alte mame uneori in parc sau la magazin (desi le inteleg exasperarea, am trait-o si eu..)
    – pt ca teama de abandon e uriasa, in fiecare dintre noi- codependentii…

  2. 🙂 Promit sa nu mai fac! Ma gandesc (si chiar lucrez la asta) la un facelift de ceva vreme, dar cand i-am vazut pe portughezi cu site-ul de ciocolata, m-a pleznit! Asta trebuia s-o fac eu, nu ei! 😀

  3. Multumesc pentru sustinere Claudia! Da, viitoarele mamici vor fi de-a dreptul thrilled 😀
    Ma gandesc (si balesc precum catelul meu) la tot ce implica acest demers … trebuie sa mai studiez un pic problema 🙂

Comentati?