Muzica in spatii neasteptate

Aeroportul International din Miami prezinta „Muzica in spatii neasteptate”. Sala de concert sau terminal de aeroport?

Stie cineva daca Domnu’ Shakira (Ah, pardon! Borcea am vrut sa spun!) pleaca acasa la Miami cu pupaza dumnealui? Ca as vrea sa-l trimit la concert … Cu manelele ne-a arata ca stie. Acu’ daca tot se hotara dupa 20 de ani de casnicie sa-si lase sotia cu 3 copii si sa isi schimbe viata, ma gandeam ca poate renunta si la meltenii din viata domniei sale, la manele si la prost gust in general … Ce anume? M-am inselat? Nu la asta se gandea cand vorbea de schimbat viata?!

Atunci pentru cine se afla in trecere prin Aeroportul din Miami – Sambata 14 Mai – s-ar putea sa fie greu sa-si dea seama daca se afla intr-o sala de concert sau chiar pe aeroport. Acesta va gazdui un concert de doua ore sustinut de Orchestra Simfonica din Miami (MISO).

Cei 71 de membri, condusi de directorul muzical si dirijorul MISO, Marturet Eduardo, si insotiti de virtuozul pianului, rusul Yury Shadrin vor interpreta Brahms, Rahmaninov si Dvorak. „Muzica in spatii neasteptate” va incepe de la ora 14 in Concourse J International Greeter’s Lobby din Miami International Airport.

In Martie 2011, Grand Opera din Florida, tot sub acelasi eveniment – Muzica in spatii neasteptate – a organizat un spectacol surpriza:

Comentati?