Cum sa deveniti olandezi zburatori

KLM va pune chipul pe avioanele lor. Tehnologia moderna face din ce in ce mai simplu ca fata noastra sa ajunga oricand, oriunde. Unii oameni chiar devin celebritati peste noapte prin postarea de exemplu de filmulete pe YouTube. Cum ati dori sa va castigati faima? Pe un poster urias purtat de vreun aparat de zbor ori montat pe vreo cladire? Neaaah! S-a mai facut! Ce-ati spune sa decorati un avion, de exemplu? N-ar fi nebunesc si inedit?

Compania aviatica olandeza KLM va orna unul din avioanele sale cu fotografia de profil de pe contul de Facebook a unuia din fanii sai. Ideea vine de la traditia Tarilor de Jos unde oamenii foloseau pentru casele lor tigle albastre decorate cu fotografii ale morilor de vant si a vaselor de pescuit.

Campania de pe Facebook este cunoscuta ca „Tile and Inspire”. Fiecare persoana ce-si pune fotografia pe o tigla are oportunitatea sa sa includa un mesaj inspirat. Oricine isi poate pune fotografia pe o tigla Delft. Vizitati pagina de Facebook a campaniei, alegeti „Tile yourself”, incarcati o fotografie, apoi lasati un mesaj si impartiti-l cu prietenii. Si daca sunteti inspirat si aveti noroc o sa zburati in inaltul cerului cu KLM.

Comentati?