Calatorind (pe 2 roti) in istoria filmului

Daca sunteti in NY (in vizita ori deja stabiliti acolo), puteti face o calatorie in istoria filmului intr-un mod inedit. Ar fi in o idee si pentru ai nostri, dar ei nici cu cinematografele in sala nu se descurca … Inainte de a trece la fapte, cateva sfaturi de ultim moment. Purtati o casca de protectie, semnalizati inainte de a schimba directia si verificati daca aveti anvelopele umflate. ­čÖé

Faceti cunostinta cu Bike-In-Theater, un misterios cineplex unde veti prinde comedii de vara si veti sorbi discret bauturi de pe locul vostru cu 10 de viteze. S-ar parea a fost gasit in sfarsit succesorul spiritual (aprobat si de Al Gore), la nedrept de repede uitata bucata de Americana cunoscuta ca drive-in movie. Undeva in North Brooklyn unde comorile de celuloid (ocazional din anii 1980) sunt prezentate pe ecrane de 40 de picioare pe peretii cladirilor, nu se cer bilete si trebuie doar sa aveti deplasare pe doua roti. Si o patura. Exceptie face cazul in care va place sa stati in sa timp de doua ore.

Deci, va luati bicicleta, va asezati iubita pe cadru (ori pe ghidon) si pedalati spre o locatie necunoscuta (locul e un secret bine pazit), pentru un film sub stele. Si in timp ce va uitati la politistul proiectat pe doua nivele de pe confortabila voastra patura, un cvintet de galeti gratuite cu popcorn gourmet va vor fi servite (Cajun, Garam Masala si unt).

Daca totul mearge bine, va puteti astepta ca aceasta plimbare culturala sa devina un eveniment lunar. Cu o locatie noua, un film nou si noi concesii tematice pentru fiecare prezentare. Deci, gata cu introducerea! Intrati pe http://forkingtasty.com/bike-in-theater/ inregistrati-va si vizionare placuta! (foto: urban daddy)

Comentati?