Degeaba ii suspectati, sunt reali!

Stiu ca arata ca si cand ar fi „photoshop”-ati dar aceste minunate flori sunt reale si le puteti cumpara de la unele florarii de prin lumea larga.

Sunt „inventati” de Peter van der Werken, proprietarul unei companii horticole din apropiere de Den Bosch, Olanda; trandafirii curcubeu arata ca si cand ar fi fost serios modificati cel putin in programe precum Adobe Photoshop. Insa ei sunt rezultatul stiintific al unei intregi tehnologii ingineresti. Vopseaua este introdusa in tulpina trandafirului in timpul cresterii iar petalele pur si simplu o absorb. Suna destul de simplu dar este un proces extrem de dificil.

Din pacate, rasaduri ale trandafirilor curcubeu nu exista de vanzare, singurul mod in care va puteti bucura de frumusetea lor fiin florile taiate sau uscate. Si chiar si acestea sunt la un pret menit sa ne tina departe pe multi dintre noi. Doua duzini costa $325. Dar daca tot sunteti dispusi sa cheltuiti o micuta avere pe o floare, de ce sa nu cumparati una inghetata-uscata ce va dura cativa ani. Trandafirii curcubeu sunt speciali insa eu ii prefer tot pe cei clasici … poate din cauza ca-s de moda veche?!

3 comentarii pe “Degeaba ii suspectati, sunt reali!

Comentati?