Cel mai barbatesc parfum din lume

Mirosului corpului si-a cunoscut perechea: superstarul filmelor de actiune Bruce Willis tocmai si-a lansat propria linie de parfumuri, in colaborare cu LR Healthy & Beauty System, o companie germana de produse de frumusete. Bruce Willis Fragrance: cel mai barbatesc parfum din lume.

„Eu personal simt ca noul parfum Bruce Willis este cel mai barbatesc parfum din lume”, a declarat Tilo Plöger, COO al LR Health & Beauty Systems. Parfumul Willis contine note de grapefruit, piper, si vetiver (o iarba parfumata asiatica).

Anuntata prima oara in Aprilie, colectia include sampon si gel de corp, deodorant, balsam after-shave si Eau de Parfum. Eau de Parfum contine circa 15% compusi aromatici, comparativ cu Eau de Cologne ce are circa 5%, pentru ca in mod natural, durii trebuie sa miroasa puternic a duri.

Designul flaconului de parfum, clasic dar cutezator, nestapanit, macho, la fel ca si stilul aspru al lui Willis, are o insigna de metal uriasa care impodobeste „flaconul de sticla de o exceptionala calitate” si se pare ca este „greu in mana,” pentru ca John McClane nu ar folosi sticle de parfum usoare, la naiba! Si, bineinteles, ambalajul imita „aluminiul periat si gofrat prin nituire.” Se putea altceva pentru eroul Die Hard? Eventual un parfum cu miros de sudoare, praf de pusca, fum si explozii?

Comentati?