Five o’clock … Yellow Submarine?

Cica ceaiul nu ar trebui sa fie interesant, ci trebuie sa fie linistitor. Cine spune asta? Acest adorabil infuzor galben numit cat se poate de sugestiv yellow submarin este garantat ca va anima ceasca oricui. Doar introduceti frunzele de ceai in interior si scufundati-l in apa fierbinte timp de cateva minute. Va veti surprinde fredonand „Yellow Submarine” timp de cateva ore dupa aceea.

Este facut sa reziste in masina de spalat vase in conditii de siguranta, dintr-un silicon rezistent la caldura. Si este deasemenea un cadou perfect! Lant de metal, cca. 2,5″x2,5″ si costa 14$.

Dar acest infuzor mi-a reamintit ca si ambalajul ceaiului a primit continuu aportul creativitatii. Urmariti aici cateva idei deosebite de a ambala ceaiul.

2 comentarii pe “Five o’clock … Yellow Submarine?

  1. Imi place insa l-as fi preferat din otel. Oare se poate folosi si ca breloc?:)

    Acum folosesc ca infuzor o presa de cafea. Mi se pare mai practic.

  2. Presa de cafea … :o) interesant, da, si cred ca si mai practic intr-adevar. Cat despre submarin, se va deteriora destul de repede plasticul insa cred ca n-au gasit solutia optima cu vopseaua (sa nu fie toxica, sa nu se desprinda de la contactul cu apa fierbinte) aplicata pe metal (asta ca sa fie yellow submarin) …

Comentati?