Picturile pline de viata

Body-paintingul a devenit extrem de cautat in ultima vreme fiind catalogat drept o arta moderna, as putea spune chiar ca un trend, iar in urma cu numai vreo cinci ani era vazut drept o extravaganta. Pictura pe corp se realizeaza cu vopseluri care tin pana la primul dus, iar in mod extrem, de la cateva zile, pana la cateva luni si poate lua ca timp de creatie de la cateva minute pana la citeva ore, fiind insa nevoie ca modelul sa stea intr-o pozitie confortabila pentru a rezista cit timp este nevoie pana la finalizarea creatiei. Exista stiluri si teme diferite, de la modele tribale, la flori, zodii, animale, ori pur si simplu propriile creatii.

Pictura pe corp implica pe toata lumea: artist, model si privitor. Cu ea se scot in evidenta anumite parti ale corpului, pentru a atrage privirile. Toate creatiile Alexei Meade arata de parca au coborat dintr-un tablou celebru si incearca sa-si gaseasca locul in lumea reala. Ua din cele mai bune pictorite pe corp din lume, Alexa Meade foloseste culori acrilice pentru a-si face subiectele sa arate precum tablouri reale.

Stiu ca este greu de crezut, dar acestea sunt intr-adevar nu doar fotografii, ci picturi. Alexa Meade isi foloseste cu dibacie culorile si aptitudinile pe subiectii sai si pe planurile de fundal, creand iluzia unor picturi, ce prind viata si-ti dai seama ca sunt oameni reali. Pentru a vedea mai multe din picturile vii semnate Alexa Meade vizitati-i website-ul. (fotografii: Alexa Meade)

Comentati?