Cadouri … „otravite”

get naked bikiniDomnilor, fetele o sa ma urasca (mai ales dupa articolul de ieri cu avertizarea legata de machiaj!) insa trebuie sa stiti ca s-a inventat razbunarea perfecta: urmatorul articol vestimentar – “Get Naked Bikini” – se dizolva in apa dupa numai 3 minute, lasand-o pe purtatoare complet goala. Este vandut de Revenge Shop ca fiind cadoul-farsa perfect pentru domni spre a-l oferi … fostelor dupa ce au fost lasati cu buza umflata.

get naked

O utilizare mai … prietenoasa … ar putea fi folosirea bikinilor de catre cupluri, fie pe plajele pentru nudisti, fie in piscina privata. Sau poate vreti sa calatoriti fara prea multe bagaje, lasand in urma articole ce nu va mai sunt necesare pe masura ce va deplasati in alt loc.

Iar pentru voi dragutelor, cred ca pentru a preintampina orice eveniment nedorit, daca primiti cadou un costum de baie de la … fostul, lasati-l in apa pentru 5 minute. Daca mai exista dupa scurgerea timpului, inseamna ca dragutul incearca o cale de impacare, daca nu … felicitari! Tocmai i-ati dejucat farsa.

Comentati?