Michael Jackson – The King of Pop

Michael Jackson ne-a parasit pe 25 Iunie 2009 in Los Angeles, CA. Va fi inmormantat astazi 7 Iulie. Recunoscut drept “King of Pop” de milioane de oameni din lumea intreaga a vandut peste 750 de milioane de discuri in cariera sa, iar albumul sau „Thriller” este cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor.

3682465574_715b84b6f2_o

Imi amintesc ca am citit la un moment dat ca in India de exemplu, cu ani in urma, intr-un cunoscut magazin de muzica nu puteai gasi decat artisti indieni si un singur album strain: Thriller al lui Michael Jackson. „Thriller” de unul singur a fost vandut in peste 100 de milioane de copii si a fost „Number one” in topuri in fiecare tara in care a aparut. Oameni de pe tot globul l-au considerat artistul favorit in ciuda faptului ca multi nu intelegeau ce canta. A cantat live in fata a milioane de fani in 43 de tari de pe glob, ceea ce l-a facut iubit pe toate continentele.

Michael Jackson va trai prin muzica lui si prin miscarile sale de dans pe care oamenii le apreciaza peste tot in lume. A doua zi dupa aflarea vestii disparitiei sale mii de oameni din orase mari precum Londra, Paris si Mexico City i-au reprodus celebrul dans Moonwalk, drept un tribut adus artistului Michael Jackson. Iata un filmulet al unor tineri dansand pe Thriller in metroul newyorkez:

Si un alt film al 1.500 de „rezidenti” ai inchisorii din Cebu, Filipine:

Ramas bun. Odihneste-te in pace Michael Jackson.

Comentati?