O viziune proaspata de design interior

Cateva solutii de design interior ce vi se pot parea de generatie Star Trek, dar care poate va folosesc daca va vine vreo idee sa va innoiti casa inainte de Paste”.

Mobilierul pentru baie sub marca UStogether arata asa cum n-ati mai vazut vreodata. Suprafete frontale transparente pentru bazinul chiuvetei si al cazii ce va pot surprinde la prima vedere dar care par aproape naturale intr-un anume fel …. intr-un fel mai extraterestru … Iar mie mi-a luat ochii varianta cada plus dus, fiecare separate …

Fatih Can Saröz este un designer turc ce crede ca cinele sunt cele mai speciale momente pentru fiecare familie, pentru toate familiile, si pornind de la aceasta idee Saröz a creat setul de bucatarie de 6 persoane Kure ca o expresie a acestei filozofii. Nu salveaza cine stie ce spatiu dar „face lumina” alba de deasupra si albastra de dedesubt. Cu siguranta ca a lua masa pe un mobilier Kure va fi un eveniment foarte special cu-adevarat.

Scaunul Sonic cu look-ul din Odiseea Spatiala, a luat 35 de infatisari” (a se citi culori) diferite (asa ca-l puteti asorta in orice fel de ambient); permite celor ce-l folosesc conectarea la iPod sau notebook computer pentru a-si asculta muzica favorita; auditie placuta.

Iar la final un mic bonus: va invit sa descoperiti unde se afla robinetul!

Comentati?