Fotografiile anului 2008 alese de Boston Globe

La inceputul fiecarui an, marile agentii de presa si publicatiile importante fac un clasament al celor mai importante fotografii ale anului ce s-a incheiat. Asa s-a intamplat si cu Boston Globe care a ales, din toate fotografiile publicate de ei in cursul lui 2008, 40 de fotografii ce au aparut in paginile publicatiei. Eu am ales 6 dintre ele; sper sa va placa si voua. Urmatoarea apartine Agentiei de stiri Xinhua news si ii reprezinta pe membrii politiei armate chineze, ce fac un exercitiu de raspuns la un atac anti-terrorist drill in Jinan, estul Chinei, cu o luna inaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing. (AP Photo/Xinhua/Fan Changguo)

O calareata ce alearga de-a lungul rutei Turului Frantei, in turul cinci, de la Cholet la Chateauroux pe 9 Iulie 2008 in Chateauroux, France. Dupa cum puteti observa, ciclistii sunt „extrem de concentrati” si atenti la … cursa lor. (Jasper Juinen/Getty Images)

O singur casa ramasa in picioare (nici ea in cea mai buna forma), dupa trecerea Uraganului Ike pe September 14 2008, in Gilchrist, Texas. In trecerea sa Ike a produs pagube materiale de peste $31.5 miliarde si circa 150 de morti in Caraibe si in restul zonei traversate. (David J. Phillip-Pool/Getty Images)

Rugaciune a femeilor musulmane in seara primei zile din intreaga luna a Ramadamului (postul islamic) la moscheea din Surabaya, estul insulei Java, in Indonezia pe 31 August 2008. (REUTERS/Sigit Pamungkas)

Ce dovada mai frumoasa de dragoste vreti decat aceasta fotografie a Presedintelui francez Nicolas Sarkozy ce-i atinge atat de tandru, de delicat mana sotiei sale Carla Bruni-Sarkozy in timpul ceremoniei de bun-venit de pe Aeroportul Ben Gurion din Israel pe 22 Iunie 2008. (REUTERS/Yannis Behrakis)

Un saritor de pe podul de deasupra raului Drina de la 14 metri inaltime in timpul competitiei anuale de sarituri din orasul bosniac Visegrad, pe 12 Iulie 2008. (REUTERS/Stringer)

Comentati?