Mituri despre dieta si gimnastica

I: Se spune ca exercitiile cardiovasculare pot prelungi viata. Este adevarat?
R: Inima dvs. are un numar limitat de batai, asa ca nu le irositi cu exercitiile. In final, orice se uzeaza. Daca va mariti ritmul inimii, n-o sa traiti mai mult; e ca si cum ai spune ca poti sa faci masina sa dureze mai mult daca o conduci mai repede. Vreti sa traiti mai mult? Trageti un somn.

I: Mai putina carne si mai multe fructe si legume?
R: Ganditi-va si dumneavoastra un pic la eficienta din punct de vedere logistic. Ce mananca o vaca? Porumb si secara. Si ce sunt astea? Legume. Deci o friptura nu este altceva decat un mecanism eficient de a aduce corpului dumneavoastra legume. Aveti nevoie de cereale? Mancati pui. Carnea de vita este si o sursa buna de verdeturi. Iar o friptura de porc va poate da 100% din doza zilnica recomandata de produse leguminoase.

I: Ar trebui sa reduc alcoolul?
R: Nicidecum. Vinul se face din fructe. Taria este vin distilat, asta insemana ca scot apa si ramane ceea ce este sanatos in concentratie mai mare. Iar berea se face din plante.

I: Cum imi pot calcula raportul de grasimi din corp?
R: Pai, daca aveti un corp si aveti grasime, raportul este de 1/1. Daca aveti doua corpuri, raportul este de 2/1 etc.

I: Care sunt avantajele urmarii unui program regulat de gimnastica?
R: Regret, nu-mi trece nici unul prin cap. Filozofia mea? „Fara durere … e bine”.

I: Prajelile sunt daunatoare, nu?
R: DE CE NU SUNTETI ATENT?? In zilele noastre, mancarea se prajeste in ulei vegetal. De fapt, sunt imbibate de ulei vegetal. Cum ar putea sa fie daunatoare o cantitate crescuta de vegetale?

I: E adevarat ca daca fac abdomene o sa evit o talie „pufoasa”?
R: Cu siguranta nu. Cand exersati un muschi, acesta se mareste. Ar trebui sa faceti abdomene doar daca vreti un stomac mai mare.

I: Ciocolata face rau?
R: Sunteti nebun? ALOOOO … boabele de ciocolata provin tot din plante. E cea mai buna modalitate sa te simti bine!

I: Inotul face bine la silueta?
R: Daca inotul face bine, atunci explica-mi cum e cu balenele…

3 comentarii pe “Mituri despre dieta si gimnastica

    1. Poate reusiti sa va cenzurati si sa nu mai urlati – asta in primul rand. In al doilea rand va anunt ca stati foate prost cu simtul umorului si cu gramatica. Deci aveti mai multe argumente pentru impuscare in favoarea dumneavoastra.

Comentati?