Tatuaj pretios

Dupa cum stim, Dubaiul este principalul furnizor de lux al lumii si – pentru ca nu se dezminte – vine cu o noua oferta: o combinatie intre bijuterie, machiaj si accesoriu pretios: un tatuaj absolut deosebit! De-acum puteti uita de desenele cu henna si gablonturile stralucitoare sau orice alte accesorii pentru ca un tatuaj temporar cu aur de 24 de karate sa devina noua obsesie la moda. O optiune ce si-o poate permite aproape oricine are suficienti bani ca sa calatoreasca in Dubai, mai ales ca pretul de pornire este de $50. (foto: deccachronicle)

Afacerea ce tinteste multimea devoratorilor de moda si shopping din Dubai cu aplicatiile sale temporare de aur de 24 de karate se numeste Precious Skin opereaza in doua outleturi din Dubai si un atelier in luxosul hotel Burj Al Arab. Ei imagineaza si aplica tatuajele ce sunt 99,9% aur pur sau platina. „Este mai simplu sa iei decizia sa-ti faci un tatuaj decat sa alegi o bijuterie!” spune Arnaud Flambeau, director al Flambeau Luxury Trading and Precious Skin. El spune ca este o revolutie in afacerile de body art. Conceptul unic ar putea fi o lovitura in Golf unde femeile aleg de obicei tatuajele temporare cu henna pentru nunti si alte ocazii.

Tatuajele temporare sunt disponibile in emirate de vreo doi ani. Originar din Japonia acest tatuaj a fost creat de designerul japonez Nobuhiko Akastuka in 2006 si pana acum doi ani nu au fost disponibil pe nicio piata. Tatuajele sunt sub forma de folie si se aplica direct pe piele. Aplicarea dureaza circa 10 minute iar desenele „supravietuiesc” pana la o saptamana. Varianta de baza si cea mai simpla costa 54$ dar se poate ajunge si pana la 5.500$ pentru design-uri elaborate si evenimente deosebite.

„Sunt precum bijuteriile pentru corp; tatuajele sunt ca o a doua piele si sunt foarte confortabil de purtat. Sunt ideale pentru nunti, petreceri sau ocazii speciale”. Flambeau, membru in board-ul Dubai Diamond Exchange, spune ca intentioneaza sa deschida un numar de 25 de sucursale in Dubai in cursul anului urmator iar in Ianuarie vor sa extinda businessul si in Arabia Saudita, Qatar si Bahrain. (sursa: arabianbusiness.com/)

Comentati?