Citeste-mi pe buze

Citeste-mi pe buze

A fost in urma cu ceva ani o moda inelelor ce isi schimbau culoarea in functie de starea sufleteasca in care te aflai. Ce stiu sigur e ca indiferent de toane, culoarea era intotdeauna una vie si frumoasa: verde, albastru, rosu, uneori un mov intens. Probabil pornind de la acelasi principiu de functionare, doamnelor si domnilor, a aparut pe pamant un nou lip gloss. Si acesta este foarte de folos mai ales domnilor! Daca fetele il poarta pe buze ei vor sti cand ele sunt … (cum sa ma exprim eu mai cu manusi) … disponibile.

The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss (complicat nume!) a fost inventat in California. Un purtator de cuvant al producatorului Too Faced a declarat: „Culorile se schimba in functie de starea emotionala in care va aflati doamnelor”.

Lip gloss-ul isi schimba culoare de la roz transparent lucios la rosu aprins pe masura ce domnita simte ca ii zburda sangele prin corp. Actioneaza prin reactia cu chimia corpului iar fiecare ruj (ce costa £12) vine insotit cu o harta a culorilor astfel incat si domnii, dragutii de ei, sa poata „citi” daca partenera are chef ori ba.

Domnitelor, daca vreti intr-adevar ca ei sa stie cand sunteti … cu chef de harjoneala cred ca nu de lip gloss aveti nevoie. Probabil ca trebuie sa purtati semne mai clare decat un ruj (care nu stim nici macar daca se ia la pupat), fie el si unul ce-si schimba culoarea! Sex? Read my lips!

Comentati?