Romance

Poate ca nu va recunoasteti in filmuletul de astazi (nu inca!) dar, la fel ca si mine, veti gasi macar ceva din parintii vostri sau din bunici in Romance … Un cuplu in varsta, ce isi sunt alaturi unul altuia de multe decenii, trece – tot impreuna – peste inca o zi.

Barbatul e oarecum static, concentrat pe a repara ceasul desteptator. Sotia isi face treburile zilnice, printre care si a-i curata ochelarii sotului la intervale regulate. Sentimentul e acela al unor oameni obisnuiti si care se simt in regula unul in compania celuilalt. Nimic extraordinar nu se intampla, insa cum titlul o sugereaza, romantismul nu a disparut din relatia celor doi.

Incantatoarea scurta animatie a fost creata de studenti de la Bezalel Academy in Israel. Ore Peleg este responsibil de regie, poveste, animatie si compozitie in timp ce Roni Cohen a avut in sarcina partea artistica, modelarea, lumina si procesarea finala. Din nou studenti dintr-o scoala mica, dar cu o vechime de un secol vine cu o animatie de clasa. Felicitari!

Comentati?