Simtim? Mai stim ce-i asta?

ce simtimNe mai pasa ce simtim fiecare in parte sau suntem doar niste creaturi din ce in ce mai egoiste si mai concentrate doar pe propria persoana? Tie iti pasa ce simt altii? Cand te-ai intrebat ultima data ce-o fi in inima colegei tale de birou care e tot mai tacuta in ultimul timp? O fi bolnava? O fi doar oboseala sau sunt multe alte griji pe care nu mai poate sa le gestioneze singura?

Am putea, inainte de a judeca, sa ne punem in papucii celorlalti? S ne imaginam ca simtim ce simt ei? Daca ne-am putea uita in inimile oamenilor, oare ne-ar placea ce vedem? I-am putea trata cu beneficiul indoielii, curtoazie, compasiune, respect? Si, chiar, cat de profund o putem face si cat timp ne trebuie sa ne facem o parare? 4 minute sunt destul? Hai sa incercam!

Tacut, profund, puternic, adevarat, simplu si – mai presus de toate – uman. (photo via dailymail.co.uk) Click pe imaginea de mai jos pentru a urmari un clip despre care am vorbit oricum prea mult. Ce e mai important se afla in el. Si poate imi spuneti ce mai simtim noi?

Comentati?