Cu ochii inchisi

cu ochii inchisi

Sa te recunosc dintr-o mie, sa te gasesc si cu ochii inchisi – ati putea crede ca sunt cuvintele unui/unei indragostit/(e). Dar nu-i vorba despre genul acela de dragoste desi, da, despre dragoste e vorba. Clipul a adunat din 15 Aprilie si pana ieri 5,247,110 de vizualizari si vorbeste despre unicitatea femeii si despre abilitatea copilului de a-si recunoaste mama, aflata intr-un grup de femei, folosindu-si doar intuitia, doar reperele pastrate (poate inconstient, poate din instinct) in minte. Eu as zice, totusi, ca e mai mult decat intuitie, ca e vorba de simturi. Cred ca parfumul unic al mamei, sentimentul ca acel miros ii apartine ei si numai ei, finetea mainilor ei, caldura lor, forma fetei tale regasita in causul palmei ei si multe altele. Este o creatie PANDORA.

3 comentarii pe “Cu ochii inchisi

  1. Cînd era in clasa I, băiatul meu mai rămânea singur acasă. Eu semnam condica la ora 7 … 😀
    Mi-am adus aminte de conversația:
    – Dimineața, după ce ai plecat, caut perna ta și îmi pun capul pe ea.
    – De ce?
    – Pt. că miroase a mamă.
    😉

    1. Iata un exemplu de decenta absoluta! In cazul meu (si al sotiei) pernele contin mirosuri interzise copiilor si minorilor… LOOOOL!

      1. Gizăs, nu prea înțeleg legătura între decență și parfumul (mirosul) de mamă sau de tată dar nici nu-i permit imaginației mele s-o ia razna …

Comentati?