Koop: Cantat din … esantioane

koop_islandsKoop inseamna Oscar Simonsson si Magnus Zingmark. Cand asculti muzica lor, e oarecum simplu sa crezi ca e cantata de o mica orchestra, dar de fapt ceea ce canta Koops sunt mostre. Mii de clip-uri scurte din inregistrari diverse amestecate toate in noi melodii. Toate tobele, strunele, fragmentele de trompeta si corurile sunt de fapt esantioane! Este o modalitate ce mananca extrem de mult timp de a face muzica si este extrem de migaloasa, de aceea nici nu au prea multe albume, dar este singurul mod de a crea sunetul absolut ireal al Koop. Un lucru totusi sigur, si care nu este din esantioane, il reprezinta vocile. Multi cantareti au binecuvantat albumele Koop cu talentul lor, iar pe “Koop Islands” vocile apartin urmatorilor: Ane Brun, Yukimi Nagano, Hilde Louise Asbjornsen, Rob Gallagher si Mikael Sundin.

Koop Island Blues este cantat de Ane Brun si face parte din albumul „Koop Islands”.
Clipul e filmat la Paris de J.F. Julian (regizor) si o are ca protagonista pe actrita franceza Mia Jacob.

 

“I see a different you” este cantat de Yukimi Nagano si e luat de pe albumul „Koop Islands”. Marcus Söderlund e regizorul clipului filmat in Costa Rica.

„Come to me” este cantat de Yukimi Nagano de pe albumul „Koop Islands”. Marcus Söderlund regizeaza videoclipul si a fost filmat in Stockholm.

Comentati?