Calugarul si maimuta

Vine un moment in viata fiecarui tanar novice cand trebuie sa indeplineasca o sarcina care ii va fi judecata si se va hotara daca este sau nu pregatit pentru a deveni calugar cu drepturi depline.

La fel se intampla si cu Ragu, caruia ii este data o sarcina de catre stapanul sau; sarcina pare simpla. Cu toate acestea, i se va testa hotararea la limita si decizia sa va conduce fie la esec, fie la succes.

Acest frumos film de animatie – Calugarul si maimuta – semnat de Brendan Carroll si Giroldini Francesco este o piesa animata extrem de sofisticata care contrazice faptul ca cei doi au creat-o ca parte a examenului lor de absolvire la Colegiul de Arta si Design Ringling din Florida. Eu am vazut filmul si, sincer, ma asteptam sa fi fost produs de un studio profesional; am fost surprinsa cand am descoperit ca a fost lucrarea a doi studenti.

Nu ar trebui sa fie o surpriza insa. Colegiul Ringling are o reputatie excelenta si este cunoscut ca unul dintre cele mai bune si inovatoare colegii de arte vizuale in SUA. Extrem de familiarizat in utilizarea tehnologiei in domeniul artelor, Ringling foloseste in mod egal cursuri de pregatire artistica traditionale si inovatii tehnologice precum si de pregatire profesionala. Aproape ca ma face sa vreau sa renunt la slujba mea si sa devin student in SUA la Ridling! Calugarul si maimuta:

Comentati?