Filmele trebuie vazute, nu povestite!

UPDATE: Astazi am vazut la Andi Moisescu ultimul spot pentru Canal+. O bucurie de reclama. Acelasi mesaj ca acum patru ani, om alta poveste. Filmele trebuie vazute, nu povestite!

Tot gasesc in ultimul timp fel si fel de recomandari pentru filme ce trebuie neaparat vazute pentru ca „x” sau „y” au innebunit de placere vazandu-le. Le recomand celor ce adora sa povesteasca filmele, sa se abtina. Un film trebuie vazut pentru emotia ce o transmite, pentru mesajul ce nu se afla in dialog, pentru felul in care Brad Pitt in „Meet Joe Black” savureaza lingurita de unt de arahide … Daca am putea transmite asta probabil ca am fi cu totii actori de succes. Cum nu suntem … (scriam in Noiembrie 2013)

 

4 comentarii pe “Filmele trebuie vazute, nu povestite!

  1. Asa e, in principiu, filmele trebuie vazute si nicidecum povestite.
    Dar fiecare are gusturile sale si filmele de dragoste sunt un subiect delicat. EU ma uit cu placere la ANUMITE filme de dragoste cum ar fi: African Queen, Belle de jour, Cronaca di un amore, Ultimo tango a Parigi. Ma mai uit si la comedii romantice cum ar fi : The man with two brains, All of me, Overboard. Exemplele date sunt primele care mi-au venit in minte. Ma uit la filme de genul Meet Joe Black doar atunci cand am insomnii. Efectul este garantat. Adorm bustean in maximum 5 minute. 🙂

Comentati?