Levi’s de arhiva

Ce va vine in minte cand rostiti cuvantul arhiva? Rafturi prafuite pline cu siruri nesfarsite de cutii ori dosare in camere slab luminate din subsoluri fara ferestre? Sau poate niste fisiere compactate pe care in95% din cazuri nu le mai accesezi vreodata. Desi asta ati putea gandi, Levi’s Archive inseamna cu totul altceva:

Colectia Levi’s Archive inseamna documente, haine, fotografii, filme, afise, materiale publicitare si artefacte – datand de la mijlocul lui 1800 la mijlocul, inclusiv articole absolut exceptionale cum ar fi editia Levi’s® a automobilului Gremlin 1974 – fiind astfel una din cele mai fascinante arhive corporative în lume. Dar arhivele lor nu sunt doar cutii de blugi sau role cu reclame vechi. Este o parte vie, muncita si vitala a afacerii Levi’s.

Doamna din fotografie se numeste Lynn Downey si poarta manusi pentru a evita sa puna in pericol cel mai valoros articol al arhivei companiei Levi’s, cea mai veche pereche de jeansi ce se lauda cu venerabila varsta de 130 de ani. Pentru mai multe informatii si raspunsuri la orice intrebari legate de subiect sunteti asteptati sa vizitati Levi Strauss & Co Archive; toate exponatele disponibile pentru vizualizare publica se afla in Visitors Center, situat in holul sediului din San Francisco. (Fotografii: Deanne Fitzmaurice)

Comentati?