Sa fie somon sau somn?!

Domnita din imagine a adormit cu mancarea-n brate … Cum o fi frate sa te ia cu somn taman cand ar trebui sa te bucuri de succesul vanatorii?

Intr-o recenta excursie in Alaska, pe McNeil River, Rick Sheremeta si-a petrecut 4 zile observand, urmarind si fotografiind ursii bruni. Rutina zilnica a unui urs a devenit destul de repede evidenta ÔÇô pescuiesc o vreme pana burtile le sunt pline apoi umbla dupa un petec de iarba pentru un pui de somn. Acesta domnita nu a stiut cand sa renunte la urmarirea unui somon, astfel ca, atunci cand a ajuns in „bazinul” cu apa mica, a prins pestele sub „brat” si a furat-o somnul. Trebuie sa fi fost cu adevarat comic sa stai s-o privesti cum doarme stand in fund in apa cu un somon ce trebuia sa mai zvacneasca un pic si-ar fi scapat ­čść

Fotografia este participarea lui Rick Sheremeta la Concursul Foto National Geographic Traveler 2011, care mai e inca deschis si astazi! Daca aveti fotografii frumoase, facute in calatoriile voastre, intrati pe National Geographic Traveler si vedeti conditiile de participare. Sunteti doar la un click distanta de posibilitatea de a va face cunoscuta pasiunea. Succes! (foto: Rick Sheremeta)

Un comentariu pe “Sa fie somon sau somn?!

Comentati?