Surprinde o fotografie fericirea?

Eu cred ca nu. In fotografii surprinzi doar momente fericite. Fericirea este o atitudine. Sau un sentiment minunat care ne da dorinta de a trai. Sa pierzi un prieten, ori pe cineva drag, sau pur si simplu sa fii nefericit face sa ni se para aproape imposibil sa credem ca vom mai fi vreodata fericiti, ca vom mai putea zambi sau iubi din nou.

E posibil sa prinzi fericirea uitandu-te la o simpla fotografie, amintindu-ti (daca tu esti subiectul) acel sentiment minunat din momentul in care ti-a fost facuta fotografia?

La fel ca si o baterie, te poti incarca cu energie pozitiva din momentele de fericire – ale altora capturate – de fotografii, si le poti pastra aproape de sufletul tau? Cercetatorii spun ca da, important este sa vrei.

Pai daca e vorba doar de vointa, eu as vrea sa impart acest album cu oricine se simte singur, deziluzionat ori pur si simplu trist. Viata e frumoasa indiferent cat e de grea si chiar daca uneori trebuie sa luptam pentru fericirea noastra.

4 comentarii pe “Surprinde o fotografie fericirea?

  1. Multumesc! De cate ori intru pe pagina ta de facebook sau iti citesc articolele, ma contaminez de starea de bine pe care o transmiti. Fara rautati, fara invidie, fara ura, fara politica, … Si le simt ca balsam pentru suflet, chiar daca m-am rupt oarecum de realitatea muncii la stapan si ma simt protejata de aura copilariei inocente sub care am ales sa traiesc. Ma bucur ca te-am regasit si ca ti-ai pastrat sufletul tanar.

    1. Imi mai vin si mie rautati pe limba, nu-s nici pe departe ingeras. 🙂 Ma educ insa permanent sa nu le dau frau liber, chiar daca uneori le gandesc.
      Multumesc pentru aprecieri. Si eu ma bucur ca ne-am regasit, dar daca e sa vorbim despre pastrat suflet tanar tu esti campioana, sa stii! :*

  2. Neața! Știi că, dimineața, la cafea, abia astept să citesc postarea de noapte? Cred că ăsta e un moment de care spui. Mulțumesc.

Comentati?