Gorila si prietena sa ratusca

Este o scena care probabil nu ar fi facut fata la montajul final pentru King Kong. O gorila de campie imparte un moment de liniste cu o ratusca salbatica, ce pare destul de incurcata (ori poate nu?!) ca se afla in prezenta unuia dintre cele mai puternice animale salbatice. Fotografia, ce s-ar putea sa va topeasca inima, se afla printre castigatorele concursului de fotografie a faunei salbatice pentru 2010 a Nature’s Best Photography Magazine.

Un urs ce se zbenguie in padure si un minuscul colibri care se confrunta cu o vipera au fost, de asemenea, printre fotografiile castigatore din concursul ce a avut peste 25.000 de participanti.

Celebrarea diversitatii si frumusetii naturii prin arta fotografiei, folosirea ei ca instrument creativ pentru a incuraja un mai mare interes public pentru relaxarea in aer liber si pentru conservarea naturii au fost obiectvele concursului.

Mai jos aveti cateva din cele care mi-au furat mie inima (in afara de gorila cu ratusca ). 🙂 Mai multe, cu tot cu pozitia obtinuta in concurs si detaliile tehnice ce-i vor interesa pe profesionisti, gasiti pe dailymail.co.uk

Un comentariu pe “Gorila si prietena sa ratusca

  1. Cite Frumuseti in Lumea asta mare…

    Cu umilintza,
    Multumim, Doamne-Doamne…

    si cu dulceatza,
    multumim Lucia 🙂

Comentati?