Pantofi bijuterii

Piciorusele noastre merita tot ce este mai bun. Iata o pereche de sandalute (a se citi bijuterii) de la House of Borgezie pe care ati putea deja, daca nu ati avut cum sa le cereti Iepurasului, sa le puneti pe lista lui Mos Craciun.
(Am eu o prietena care-si face lista tot timpul anului, nu doar in ajun … Sa aiba Mosul timp sa stranga banuti 😀 Iar pentru minunile astea chiar e nevoie de timp).

Insa trebuie sa stiti ca nu sunt simpli pantofi! Sunt bijuterii fine, unicat. Creatia fiecarui stiletto necesita acelasi timp, arta si indemanare ca si pentru cea mai pretioasa coroana regala. Fiecare pereche de Eternal Borgezie Diamond Stiletto este lucrata de mana, din aur masiv si platina, incrustata cu 2.200 de diamante, ce totalizeaza 30 de karate. Perfectiunea designului intotdeauna conduce spre frumusete absoluta.

Pretul acum … Sa vorbim si despre el. Eh, daca spun rezonabil, cred ca as putea sa ma aleg cu ceva huiduieli, dar ganditi-va, sunt peste 2.000 de diamante! Eternal Borgezie Diamond Stiletto sunt doar la comanda si desigur pe masura si incep de la £100.000. Impreuna cu o garantie eterna.

Extrem de rar, din pura determinare si doar prin urmarirea obsesiva a perfectiunii, o creatie absolut minunata iese din mainile unor artisti si rareori mai poate fi imbunatatita. Nu sunt chiar foarte multe exemple pe planeta asta: Masca lui Tutankamon, minunatele oua Faberge sau sublimul Bugatti Veyron. Iar Eternal Borgezie Diamond Stiletto sunt originalitate autentica si inovatie, combinate cu maiestrie pura. Asa arata perfectiunea! Unica.

Comentati?