Loseri

Hartuirea, intimidarea, bullyingul – un subiect despre care trebuie sa vorbim cu toii. Iar cei care-l practica se cred puternici, dar nu-s decat niste loseri.
Bullyingul afecteaza in mod inerent oamenii la nivel emotional, iar Everyone, ca realizatori de film, au simtit datoria de a respecta si de a impartasi lucruri care se intampla in fiecare zi; cu atat maimult cu cat aceste lucruri joaca un rol important in conturarea starii emotionale a oamenilor si comunitatilor.
Un film despre intimidare si agresiune. Filmul este creatia Everyone de la everynone.com
Producatori: Epoch Films / epochfilms.com prin Jon Messner, Alexandra Brown si Brielle Murray. Coloana sonora: Keith Kenniff de la unseen-music.com

2 comentarii pe “Loseri

  1. Un film impresionant şi în acelaşi timp extrem de real. Copii pot fi atât de cruzi…. nici acum nu îmi dau seama de unde vine atâta răutate….sunt doar nişte copii….
    Acest film îmi stârneşte amintiri nu prea plăcute ….în fine…trist este faptul că aceste istorioare se repetă şi se repetă la infinit…. nimeni nu ia atitudine, profesori, părinţi…noi toţi….închidem ochii şi ne prefacem că nu se întâmplă nimic, unii dintre noi chiar zâmbesc spunând „aşa este la şcoală „…când de fapt fiecare mică răutate poate marca viaţa unui copil, uneori poate provoca chiar o tragedie. Trist…foarte trist..:(

Comentati?