Ce inseamna batranete?

AriCohenAdvancedStyle

Ce inseamna batranete?

Ari Seth Cohen este fotograf. Modelel lui sunt femei elegante si cu stil ce nu mai sunt tocmai tinere; de fapt sunt mai toate de varsta a treia si au fost „vanate” pe strazile New York-ului.

Cea mai tanara eroina a sa are 59 de ani iar cea mai in varsta 102 ani. Cu totii stiu ceva ce foarte putini dintre voi ati aflat (desi societatea nu stie decat sa puna etichete si auzi cel mai adesea, mai ales la noi, ca la 50 de ani esti un batran) ca adevarata frumusete este atemporala. Cat despre gust, stil, eleganta … ei, acestea se rafineaza cu trecerea anilor.

Subiectele lui Ari Seth Cohen nu-si ascund varsta, parul alb si nu dau banii pe chirurgie plastica. Trecerea lor prin viata este cu fruntea sus, iar eleganta lor este imposibil sa nu-ti atraga privirea. Cele mai frumoase dintre ele au aparut si in revista Vogue.

Mai jos aveti fragmente din filmarea interviurilor cu doamnele surprinse in fotografii mai bine de trei ani. Filmul a fost finalizat datorita participarii Kickstarter.com cu fonduri pentru post-production si editare.

Poate ca unele tinute vi se vor parea excentrice, dar trebuie sa priviti tabloul cu totul. Voua ce va atrage privirea pe strada?

http://www.advanced.style/

Comentati?