Zorzoane velo

Cele mai creative si inovative accessorii velo adunate de prin lumea larga.

Pentru popasurile de … hidratare trebuie sa ai cu ce sa deschizi o sticla, nu? Deci ai nevoie de un deschizator:

Si in timp ce tu stai la umbra, ea trebuie sa se odihneasca, dar nu tolanita in praf pe marginea drumului, ca doar e-o doamna! Are deci nevoie de un suport pentru roata din spate. Frumos, elegant, de lemn, cu tinuta!

Ai plecat cu noaptea-n cap, pentru ca spre exemplu vrei sa ajungi, precum Carol, de la Timisoara la Brebu Nou vizitand si Dunarea pe la Cazane (glumesc, nu asta a fost traseul! 😀 ); atunci trebuie sa iei micul dejun in timp ce pedalezi, iar pentru asta-ti trebuie – clar! – un suport pe masura! In lumea asta a noastra a celor ne-velo poarta numele de farfurioara, iar acesta este semnata Philipp Drexler.

Iti trebuie deasemenea (ori poate nu, dar arata prea bine!) si o geanta creativa semnata Hillary Taymour de la Collina Strada.

Si ca sa nu ajungi la destinatie cu mana goala, un suport pentru sticla de vin …

Iar daca pe drum te prinde ploaia, ca sa nu se strice … coafura, un sistem de protectie este perfect!

Ca sa ii umpli de … „respect” si ciuda pe neanderthalienii pe 4 roti care ba nu te vad, ba te claxoneaza din masinile-alea super poluante, Turbospoke nu doar ca arata si se simte ca o evacuare reala de motocicleta, ci emite si sunete similare motoarelor reale.

Electra mount este dispozitivul care va securiza camera foto pe ghidon pentru a pastra si fizic, nu doar in inima si memorie amintirea frumusetilor vazute.

Iar pentru a pune … harta (ca nu cred ca in timp ce pedalati poti citi o carte! ori poate da?!) book holder-ul asta este perfect. E bun pentru orice fel de material de citit si se monteaza in secunde!

Cand se intuneca, pentru a deveni mai vizibili si ca sa-i faceti pe mitocani sa se mai relaxeze si sa nu mai stea la volan de parca au inghitit coada de la matura, un stop pe frana Happy Face este fix ce iti trebuie.

Ca multe altele, si bicicletele se fura. Dar avem ac de cojocul alora ce s-au invatat sa obtina mult prea usor unele lucruri! Ce spui de stalpul ala sanatos? Se fura si de langa stalp? Dar de pe stalp or fi in stare? Nu si cu acest inovativ sistem de urcare a bicicletei cat de sus poti si vrei 😀

Casca gonflabila cu guler de protectie si airbag incorporat ajuta in cazul in care echilibrul are de suferit.

Puternicul sistem cu vacuum te va ajuta sa cruti fortele bicicletei atasand-o oricarei masini fara ca masina sa sufere la capitolul aspect cu bicicleta cocotata pe capota de parca-i o tatica fugita de la coafor cu bigudiurile montate …

Iar daca esti sigur ca nu-s hoti in preajma, dar si pentru a te alinia curentului eco (nu ca bicicleta in sine nu ar fi in trendul eco, dar merita ca si accesoriile ei sa fie!) acest lant semnat de Sono Mocci din Italia e tot ce-ti lipseste.

Bonus:

Parcarea pentru bicicleta la aeroprt nu poate fi cat pentru masina, asa ca troller-ul atasat la bicileta si poti zbura in sapte zari:

Si daca harta totusi ti se pare desueta, atunci un smart-phone, android, iPhone … ce-o fi el, inteligent sa fie si GPS sa aiba pe el, atunci nu-ti mai trebuie nimic! Decat pedalat usor!

Comentati?