O viata de nomad

O viata de nomad – Numele lui e Stefan. A calatorit in jurul lumii, in special pe bicicleta. A vazut lucruri extraordinare, peisaje minunate, a intalnit oameni fascinanti. Nu-s multi cei ce au avut aceasta oportunitate, acest fel de viata. Si este in continuare in cautarea unei alte destinatii pe care i-o puteti hotara chiar voi. Vizitati-i site-ul: Show Me The World. Mai jos aveti un film cu ultima sa aventura de jumatate de an ca nomad in America de Sud.

Filmul a fost trimis la al 6lea Annual Ciclismo Classico Bike Travel Film Festival din Arlington, MA alaturi de alte 11 scurt metraje despre calatorii pe bicicleta – de la scurte plimbari pana la expeditii lungi de un an. Misiunea festivalului a fost aceea de a celebra bicicleta si a inspira mai multe expeditii velo. Prin lume sau la cateva orase distanta nu e nimic mai frumos care sa-ti reincarce bateriile si sa-ti largeasca orizonturile, au zis organizatorii.

Si nu v-am spus, dar zilele astea (de vreo cateva luni bune) avem si noi un nomad pe bicicleta traversand Americile: el e Radu Păltineanu. Cand va face un film (adica atunci cand il va publica, pentru ca stiu ca il face) promit sa il public si pe al lui.

Comentati?