La metrou – Momente de pura splendoare

La metrou – Momente de pura splendoare

Nu stiu daca mi se pare doar mie sau chiar asa este, dar in alte parti ale lumii asteia se intampla momente de sfasietoare frumusete. Si pentru sufletele noastre e bine ca se gaseste cate cineva care le si imortalizeaza.

Intr-o statie de metrou din New York un quartet interpreteaza Concertul brandenburgic No.3 de Bach. Si ca si cand n-ar fi fost destul ca o astfel de muzica – deloc comerciala – „tulbura” agitatia unui tunel prin care oamenii se deplaseaza doar in graba, apar si cativa tineri dansatori.

PS: Stiu ca fetele de la „Arta nu musca” organizeaza si in Bucuresti Festivalul de Muzica Clasica la Metrou. Anul acesta a fost editia #4 si am auzit ca a fost cea mai reusita de pana acum. Sper sa aiba o mai buna publicitate in viitor si sa ramana un eveniment pe agenda culturala a orasului pentru ca avem nevoie mereu de frumusete pentru sufletele noastre.

metrou

3 comentarii pe “La metrou – Momente de pura splendoare

  1. Costica+Jurubescu

    - Edit

    Reply

    Da, frumos, dar la staţia de metrou Unirii am văzut un astfel de eveniment cultural mult mai reuşit. Locul era mai bine ales, erau sute de persoane care s-au oprit pentru a savura spectacolul.

  2. Sergiu Tronaru

    - Edit

    Reply

    Buna ziua, cum pot procura o astfel de cartela ? Consumata…expirata..nu conteaza doar sa aiba aceasta imagine.

    Sunt din Brasov si le colectionez

    Va multumesc
    Sergiu

Comentati?