Calatoria cu metroul

Sunt o multime de oameni singuri ce isi cauta adevarata dragoste sau care cauta doar conectivitatea. Calatoria cu metroul poate fi lunga si plictisitoare; pe mine ma invita la retras intr-o lume de visare, ori la recapitularea zilei, ori analizez fetele celor din jur. In special in zilele ploioase ori friguroase cand totul este atat de predictibil.

Nu sunt deloc in apele mele, simt o tristete coplesitoare si un gol imens dar am vazut filmuletul de mai jos si … ce pot sa spun?! Nu l-as salva pentru o zi ploioasa dar merita vazut si de tras invataminte din el. A fost nominalizat la Oscarurile pentru scurt metraje de actiune la a 75-a editie.

Sperantele desarte fac inima omului sa se blocheze in sine. Este o senzatie cunoscuta de noi toti: se chirceste acolo, in spatele custii toracice si dureaza ani cateodata pentru ca muschii ei sa se relaxeze si sa bata regulat din nou. Desi filmul asta e cumva o tragedie, provoaca totusi catharsisul. Si uneori nu de confort ci mai degraba de catharsis are nevoie inima pentru a se elibera.

3 comentarii pe “Calatoria cu metroul

Comentati?