Je suis amoreux

Je suis amoureux sau I am in love … Eu nu, asa ca nu va grabiti sa ma felicitati. Acest videoclip a fost pe podium la Festivalul Nikon 2012 obtinand Premiul publicului.

2 comentarii pe “Je suis amoreux

 1. Iulian Florea

  - Edit

  Reply

  Cum s-a repezit sa o sarute, cum mi-a aparut un zambet de multumire si de aprobare.
  – Bravo, mai baiatule! am continuat eu a gandi. Ai inteles din prima mesajul fetei, ai actionat curajos si cu impulsul frumos al pasiunii.
  Continuam sa ma gandesc cum ca uneori (sau de cele mai multe ori) mesajul unei fetei dinaintea unui baiat strain, si care o priveste cu admiratie si pofta, este de genul: Saracu`! Nici nu-si da seama cat de penibil e. Asadar, gandeam-gandeam, imi placea cuprinsul povestii, incepuse sa apara si grafica/textul de final al videoclipului si … Hopa, ce surpriza la final!
  Cred ca nu a fost o surpriza. Si de aici aprecierea unanima pentru acest filmulet. Caci cu totii, sunt convins, am gandit asa inca de la inceput, eram siguri ca tipul o sa inceapa sa viseze cu ochii deschisi, dar actiunea si tot ce a urmat au fost asa de frumoase, incat ne-au facut sa dam uitare instantaneu primului gand. In concluzie: nota 10.

  1. Nah, asta ni se-ntampla cand visam cu ochii deschisi si nu facem ceea ce gandim. Eu trebuie sa recunosc insa ca nu, nu m-am gandit ca ramane cu buza umflata. Poate asta e diferenta intre oamenii cu capul pe umeri si romanticii incurabili …

Comentati?