Ghidul orasului de la Louis Vuitton

In fiecare an Louis Vuitton City Guide to Paris prezinta in jur de 600 de adrese cu cele mai importante locuri de vizitat in Paris, un capital extraordinar. Cuprinzand locuri noi, curiozitati, locurile la moda, destinatiile cu mancarea cea mai fina si cele mai indragite de catre localnici; editia 2013 studiaza fiecare nou trend ce anima orasul. Ghidul arunca o lumina provocatoare si pe locurile uitate sau bijuteriile bine ascunse: hoteluri de 5 stele, localuri de noapte, restaurante cu bucatari indrazneti sau chefi patiseri, moda, ciocolata, arta, carti, si magazine de design interior, case ale artistilor, muzee ciudate si multe altele.

Cu harti usor de utilizat si informatii detaliate, ghidul deschide secretele orasului pentru turisti cu discernamat si localnici indrazneti.

In paralel cu publicarea ghidului lor Louis Vuitton ne ofera sansa de a descoperi online o serie scurt metraje unice adaptate la City Guides-urile lor. Fiecare video exploreaza un oras cu ajutorul unei teme originale si ne invita sa descoperim cateva adrese luate din ghid. In filmul de mai jos, rediscover atmosfera incomparabila a Saint-Germain-des-Prés.

Comentati?