Corespondenta urbana

„Prietenul meu, Alex, locuieste intr-o cladire de apartamente pentru studenti, oameni ce ati crede ca au o anumita doza de inteligenta” spune Meghan din Hamilton, Ontario. Uneori se pare ca ceva mai multa carte poate sa nu fie intotdeauna o garantie a unui comportament social civilizat si In cladirea lui Alex, o aparenta solicitare civila a unuia din locuitorii cladirii a atras un raspuns indignat. (foto: trekearth)

Va rugam sa fumati pe balcon. Toata lumea miroase in apartamente fumul de tigari pentru ca cineva le „sudeaza” pe tot parcursul zilei. Va rugam sa fiti atenti cu vecinii vostri”.

Iar raspunsul nu a intarziat sa apara: „Nu n-am sa fac asta! Ce urmeaza? Nu gati currie sau peste, nu folosi detergenti parfumati, nu face cafea, nu aduce mancare in cladire pentri ca as putea s-o miros. Nu bea, imputi liftul. Nu-ti scoate pantofii, iti miros picioarele. Nu te partai sau nu ragai, pentru ca pot sa aud si sa miros. Muta-te intr-o camera de hotel pentru nefumatori, sensibilule!

Insa ceea ce este minunat la acest schimb de afise este plasarea lor – chiar langa acel mare semn cu „fumatul interzis”.


(foto din interiorul articolului: passiveaggressive)

Comentati?